W114 W115 strich8 Mercedes Benz Oldtimerforum

Registratieovereenkomst

W114 W115 Forum huisregels - Lees onderstaande regels a.u.b. aandachtig en klik daarna onderaan de pagina 'accepteer de bepalingen'!

1. Auteursrechten - Het kopieeren van informatie op W114W115Forum is niet toegestaan
Alle berichten en informatie die op W114W115Forum geplaatst zijn en worden, zijn eigendom van W114W115Forum of van de auteur van desbetreffend bericht. Zonder schriftelijke toestemming (in dit geval via e-mail: zie contact pagina) mag niets van W114W115Forum of onderdelen van deze website worden verveelvoudigd, bewerkt en/of openbaar gemaakt worden, d.m.v. (foto)kopie, microfilm, magnetische media of welke andere wijze dan ook. Let op: Indien u niet meer aan het forum wenst deel te nemen en uw account laat verwijderen of blokkeren, of wanneer u wellicht door misdragingen van het forum wordt verwijderd, blijven de door u geplaatste berichten staan!

2. Aansprakelijkheid - Ieder lid is verantwoordelijk voor zijn eigen bericht(en)
Aangezien dit board een interactief board is, is het voor ons onmogelijk de inhoud van de door jou geposte berichten (of diens bron) te verifi�ren. Onthoud dat wij dit board niet constant monitoren en dus ook geen enkele aansprakelijkheid dragen voor de inhoud van berichten die door onze leden worden gepost! Wij dragen geen aansprakelijkheid voor de juistheid, (on)volledigheid of wettelijke toelaatbaarheid van het bericht. Ieder lid is verantwoordelijk voor zijn eigen bericht! Wij kunnen berichten verwijderen, en zullen dit - indien wij zelf van mening zijn dat dit ook dient te gebeuren - zeker doen. Een ieder die zich niet kan vinden in de inhoud van een bepaald bericht dient zich schriftelijk (in dit geval via e-mail) te melden. Gebruik daarvoor de contact pagina. Wij zullen jouw klacht op juistheid of wettelijke grond controleren en indien noodzakelijk actie ondernemen. Klachten dienen gemotiveerd te zijn! Een duidelijke uitleg over jouw bezwaar is dus noodzakelijk. Wij zullen jouw bezwaren, indien nodig, door een juridisch adviseur laten behandelen. De Forum Administrators en Moderators, zijn niet verantwoordelijk voor  privé praktijken van gebruikers.  Tevens kunnen de Forum Administrators en Moderators niet aansprakelijk worden gesteld voor spam e-mail welke door eigen bekendmaking van persoonlijke e-mailadressen, aan medegebruikers van dit forum wordt verzonden.
Noch de beheerders/moderatoren van W114W115Forum.nl noch de provider van dit forum , zijn verantwoordelijk als uw gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt  worden.
Bij het aanvinken  "ik ga akkoord ", geeft u ook aan dat u, de gebruiker, 12 jaar of ouder bent.


3. Vragen stellen? Kies de juiste methode - Wees duidelijk met je vraagstelling en onderwep
Wij houden dit board graag netjes. D.w.z. dat wij niet gediend zijn met mensen die hun vragen of opmerkingen duidelijk in een verkeerd forum plaatsen of dezelfde vraag meerdere keren in verschillende forums stellen. Neem daarnaast ook niet de thread van een ander over door een vraag te stellen die niets met het onderwerp van de thread te maken heeft. Heb je een vraag, open dan zelf een nieuwe thread met een duidelijk onderwerp. Onderwerpen plaatsen in de aard van "snel leren", "wat is er aan het gebeuren", "och", "kweetniet", "help help!!", "ombouwen", "de eerste keer" of "is dit wat" gaan nergens over en zijn er de oorzaak van dat mensen niet meer de mogelijkheid hebben gericht te zoeken naar bepaalde berichten. Geef in het onderwerp dus duidelijk en kort aan waar jouw vraag of bericht over gaat! B.v. "Knipperlicht W114 werkt niet" is beter als enkel "verlichting" in het onderwerp te vermelden. Door een duidelijk onderwerp blijft het board overzichtelijk.
Zo is het even belangrijk om, eens de voorgestelde oplossing met succes te hebben toegepast, dit als afsluiting van het door jouw geplaatste bericht even te melden. Het is niet prettig als leden de moeite nemen om je uitgebreid te helpen en dan vervolgens niets meer van je horen.
Verder kan je via dit board priv� met anderen communiceren (PM = Private Message ). Het is echter niet wenselijk om openlijk en via een posting:
- te vragen om "iets" per PM te ontvangen
- te melden dat je een PM stuurt of verstuurd hebt
- te melden dat je via PM iets aan kunt bieden
Een priv� vraag of aanbod aan een lid hoort dus priv� te blijven. Dan is het dus verstandig om dergelijke vragen of opmerkingen gewoon via PM te plaatsen. De persoon die een PM ontvangt wordt daarvan automatisch uitgebreid op de hoogte gebracht. Daar hoef je die persoon dus niet via het forum op te wijzen.

4. Fatsoenregels - Wees altijd netjes tegenover andere leden en moderators en cre�er geen negatieve sfeer
Op dit board gelden de normale fatsoensregels. D.w.z. dat het gebruik van scheldwoorden of schuttingtaal, evenals berichten waarbij iemands priv�-gegevens bekend worden gemaakt of iemand op ordinaire wijze wordt aangevallen, uit den boze zijn! Dergelijke berichten worden gewist en het lidmaatschap van de overtreder zal worden be�indigd.
Als je belangstelling hebt in een onderwerp ben je van harte welkom om je mening met de andere leden te delen. Als een onderwerp je echter niet boeit, negeer het onderwerp dan en meng je niet in de discussie, dat verpest de sfeer voor al diegenen die het wel interesseert.
Wij gaan op dit board streng om met "sfeerverziekers". Leden die dus herhaaldelijk de goede sfeer op dit board aantasten, worden uiteindelijk verwijderd uit onze database en zijn niet langer welkom op W114W115Forum.

5. Als forumlid geef je de beheerders/moderators van dit forum persoonlijk toestemming om in voorkomende gevallen je te mogen benaderen per e-mail.

6. Niet alle links (URL's) zijn toegestaan!
Om uiteenlopende redenen worden bepaalde URL's op W114W115Forum mogelijk gecensureerd. Gecensureerde URL's zijn bijvoorbeeld websites van winkels, sites met ongewenste inhoud, sites waarvan wij vinden dat ze op W114W115Forum niet thuis horen, of bijvoorbeeld sites zonder enige commerciele of ongewenste inhoud, die toch gecensureerd worden omdat iemand daar op W114W115Forum aanhoudelijk "reclame" voor maakte (website promotion). Het is niet toegestaan hierop openbaar commentaar te maken. Dat is onze beslissing. Ons staat vrij te bepalen welke inhoud hier wel en niet toegestaan wordt en de bezoeker staat vrij iedere site te bezoeken die hij of zij wil. Staat een URL naar jouw mening onterecht in de censuur, kan je via het contactformulier bezwaar maken d.m.v. "bezwaar voor de postmaster". Indien je openbaar commentaar maakt of opzettelijk de censuur omzeilt, heeft dit ernstige gevolgen voor je lidmaatschap.
Je mag er in principe vanuit gaan dat je iedere URL die aan onze huisregels voldoet en door de censuur heen komt, zonder gevolgen mag plaatsen.